Deskundig – Ervaren – Bevlogen voor Advocaten, Notarissen en Juristen
 • lenetWant to become a Happy Lawyer?

  Met meer plezier en ontspanning je werk doen?

  • hogere kwaliteit in je werk
  • meer omzet
  • meer vitaliteit

  GRATIS ebook:
  Ontdek de 5 geheimen van The Happy Lawyer!

  Klik hier om direct aan te vragen!

 • Trainingen

  Open inschrijving & Incompanypatroonscursus patroonstraining

  Patroonscursus / Coachend begeleiden

  Advocaat-stagiaires en jonge medewerkers zijn van een andere generatie dan de partners van nu. Het effectief aansturen van deze generatie (Y) lijkt misschien lastig, maar is het niet als je weet hoe dit te doen. Deze patroonscursus laat je in één dag ervaren hoe je aansluit bij deze generatie, zodat ze verantwoordelijkheid nemen en optimaal presteren.

  po-punten Meer informatie & Aanmelden
  Incompany Aanvraag
  Open inschrijving & IncompanyIntervisie advocaten

  Training Gespreksleider Intervisie

  Per 1-3-2020 is o.b.v. de wijzigingsverordening kwaliteitsvormen een vorm van Intervisie verplicht voor Advocaten. U kunt bij GroeiNU! een training volgen om zelf te worden opgeleid tot intervisiebegeleider. Deze training voldoet aan alle eisen van de NOVA. Een andere optie is dat een intervisiebegeleider van GroeiNU! de intervisie bij u op kantoor begeleidt. Een externe intervisie begeleider kan een belangrijke meerwaarde zijn in het Intervisie Proces. Klik hier voor meer informatie over beide opties.

  po-punten Meer informatie & Aanmelden
  Incompany Aanvraag
  Open inschrijving & Incompanymindfulnesstraining advocaat

  Mindfulness voor advocaten, juristen en mediators

  Tijdens deze training van één dag op een prachtig landgoed, wordt geleerd hoe je zelf Mindfulness in je professionele leven kunt toepassen. Hierdoor kun je voortaan meer ontspannen en met minder stress, en effectiever je werk doen.

  po-punten Meer informatie & Aanmelden
  Incompany Aanvraag
  Open inschrijving & Incompanypatroonstraining

  Masterclass Presenteren voor Advocaten

  Tijdens deze één-daagse training wordt geleerd hoe je professioneel, effectief en overtuigend kunt presenteren, op een manier die bij jou past! Wat zijn je kwaliteiten, hoe ga je om met je valkuilen en wat heb jij nodig om het publiek te inspireren of de rechter te overtuigen.

  po-punten Meer informatie & Aanmelden
  Incompany Aanvraag
  Incompany

  Huiskamer workshop

  Aan de keukentafel, onder het genot van een goed glas wijn en een heerlijke maaltijd, begeleidt Lenet Leusink op deskundige wijze een kleine groep deelnemers. Er wordt gestart met twee uur theorie, ‘tips en handvatten’, gevolgd door eigen inbreng van de deelnemers en het delen van ervaringen.

  Meer informatie & Aanmelden
  Incompany Aanvraag

  Individuele coach gesprekken

  Individuele coachsessies zijn gesprekken één op één met Lenet Leusink, al jarenlang werkzaam als coach in de advocatuur. Doordat zij zelf advocaat is geweest, sluit zij met haar coaching naadloos aan op die vraagstukken waar jij in je werk tegenaan kunt lopen. De inhoud van de coachgesprekken is vertrouwelijk.

  Meer informatie & Aanmelden
  css.php