Deskundig – Ervaren – Bevlogen voor Advocaten, Notarissen en Juristen
 • lenetWant to become a Happy Lawyer?

  Met meer plezier en ontspanning je werk doen?

  • hogere kwaliteit in je werk
  • meer omzet
  • meer vitaliteit

  GRATIS ebook:
  Ontdek de 5 geheimen van The Happy Lawyer!

  Klik hier om direct aan te vragen!

 • Over Lenet Leusink

  Een van mijn kern kwaliteiten is enthousiasme. En enthousiast ben ik voor dit vak van coach, trainer en mediator. Als iemand me een aantal jaren geleden zou hebben voorspeld dat ik nu, met een compagnon, een eigen trainingsinstituut zou leiden, zou ik glimlachend mijn hoofd hebben geschud; ik vond mijn werk als advocaat veel te leuk.

  Ik heb bijna 15 jaar als advocaat gewerkt bij Baker & McKenzie, een groot internationaal advocatenkantoor in Amsterdam. Mijn loopbaan verliep voorspoedig. De laatste jaren was ik werkzaam als partner, lid van het managementteam van de sectie IE/IT, hoofd van de subsectie Pharmaceuticals & Healthcare. Ik werkte met internationale cliënten, haalde voldoening uit mijn werk…… en toch liep ik vast.

  Mijn beslissing om een professionele opleiding tot “coach en loopbaanbegeleider” te volgen, was in eerste instantie niet zozeer om anderen te gaan coachen. Ik had sterk de behoefte “mijzelf te coachen”. Wat drijft mij, wat vind ik belangrijk in het leven, hoe combineer ik werk met mijn privé leven en hoe zit het met de verbinding tussen mijn hoofd en mijn hart.

  Tijdens deze opleiding ontstond het inzicht. Wat mij drijft is het begeleiden en opleiden van mensen. Dat deed ik als advocaat met cliënten, als patroon met stagiaires en in de sectie samen met het team. Dat doe ik nu nog steeds, alleen op een veel breder vlak.

  Als professionele coach geeft het veel voldoening mensen te begeleiden in (beslissings)processen op het gebied van loopbaan, werk, balans werk/privé of anderszins.
  Met veel passie en plezier draag ik mijn kennis, kunde en ervaring die ik heb opgedaan in de advocatuur, over aan andere advocaten, in kleinschalige trainingen, samen met mijn compagnon.
  Bij mediation blijft het een uitdaging te luisteren zonder oordeel en het beslissingsproces bij de cliënten te laten. Mijn ervaring als advocaat en professioneel coach zijn hierbij van onschatbare waarde.

  Ik zit hier op mijn plaats. Ik kijk met plezier terug op al hetgeen ik heb geleerd in de advocatuur. Dit geeft mij een brede zakelijke basis, die mij dagelijks goed van pas komt. Door mijn opleiding tot coach en mijn werkzaamheden als coach, trainer en mediator ben ik persoonlijk gegroeid en blijf ik groeien. Ik ben trots op GroeiNU!, de samenwerking met mijn compagnon en zie er naar uit nog veel mensen te begeleiden in hun persoonlijke en/of professionele groei en ontwikkeling.

  Bekijk het trainingsaanbod van GroeiNU!

  css.php