Deskundig – Ervaren – Bevlogen voor Advocaten, Notarissen en Juristen
 • lenetWant to become a Happy Lawyer?

  Met meer plezier en ontspanning je werk doen?

  • hogere kwaliteit in je werk
  • meer omzet
  • meer vitaliteit

  GRATIS ebook:
  Ontdek de 5 geheimen van The Happy Lawyer!

  Klik hier om direct aan te vragen!

 • Persoonlijk leiderschap

  Wat houdt de training in?

  Aan de keukentafel, onder het genot van een goed glas wijn en een heerlijke maaltijd, begeleidt Lenet Leusink op deskundige wijze een kleine groep deelnemers. Er wordt gestart met twee uur theorie, ‘tips en handvatten’, gevolgd door eigen inbreng van de deelnemers en het delen van ervaringen.

  Voor wie is het?

  Advocaten en juristen die intensief in een kleine groep met elkaar aan de slag willen met thema’s die relevant zijn voor de dagelijkse praktijk en je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  Waarom zou je deelnemen?

  Professionaliteit op kantoor betekent in de praktijk vaak ‘zoveel mogelijk aan verwachtingen van anderen voldoen’. Hoe je intern iets beleeft, is vaak anders dan wat je op kantoor laat zien ‒ en dat is doorgaans niet effectief. Trefwoorden van de Huiskamer Workshop zijn: openheid, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling. De HuiskamerWorkshop geeft je handvatten om optimaal en met plezier te functioneren, zowel op het werk als privé!

  Nieuw & Uniek:

  Huiskamerworkshops voor advocaten; met PO-punten
  Thema’s en data van de huiskamerworkshop op aanvraag.

  Ontstaan van de huiskamerworkshop

  Jaren geleden coachte ik een partner van een groot kantoor, die moeilijk kon samenwerken. Na twee sessies in onze stijlvolle spreekkamer op de Keizersgracht, constateerde ik dat er weinig beweging in het coachtraject zat. De sfeer bleef zakelijk en formeel.

  Wat te doen? Mijn eerste ingeving was hem uit te nodigen in mijn werkkamer thuis. Een huiskamersetting, rustgevend uitzicht over het water en een kleurige bos bloemen. Ontspannend en inspirerend. En inderdaad, bij de derde sessie in de ‘huiskamer’ ging binnen een kwartier ‘de advocatenjas’ uit en ontstond een ontspannen en open sfeer wat leidde tot een inspirerende en leerzame sessie.

  Door deze ervaring ben ik steeds vaker vanuit mijn werkkamer gaan coachen en werd de basis gelegd voor een vernieuwend en uniek concept:

  dé Huiskamerworkshop.

  Wat onderscheidt de Huiskamerworkshop van een reguliere training?

  Anders dan een reguliere trainingslocatie of het eigen kantoor, nodigt de huiskamersetting, mede vanwege de beperkte omvang van de groep (4 tot maximaal 6 deelnemers), uit tot openheid en vertrouwen.

  Inspiratie, openheid, persoonlijke en professionele ontwikkeling:

  In het eerste deel van de workshop (twee uur) wordt aandacht besteed aan een theoretisch kader, waarmee de deelnemers meteen aan de slag kunnen en krijgen de deelnemers praktijkgerichte handvatten en tips.

  In het tweede deel (twee uur) ontstaat – letterlijk – aan de keukentafel, onder het genot van een goed glas wijn en een biologische maaltijd, alle ruimte voor eigen inbreng van de deelnemers en het delen van ervaringen om elkaar te inspireren.

  De opzet is nadrukkelijk praktijkgericht. Intensief met elkaar aan de slag en ruimte om ervaringen te delen. De onderwerpen zijn altijd relevant voor de dagelijkse advocatenpraktijk van de deelnemer en hebben een merkbaar positief effect op de praktijk en resultaten van de deelnemer.

  De huiskamersetting, de geringe grootte van de groep, de deskundige, praktijkgerichte begeleiding en de opbouw van het programma maken dit concept uniek.

  Leerzaam, persoonlijk verrijkend en inspirerend.

  Deskundige begeleiding:

  De Huiskamerworkshops worden begeleid door Mr Lenet Leusink, jarenlang als advocaat, patroon en partner werkzaam bij Baker & McKenzie en thans trainer en coach bij GroeiNU!

  Aanmelden

  Aanmelden, geïnteresseerd of een verzoek tot (meer) informatie over deze training?

  Stuur een email naar lenet.leusink@groeinu.com of neem telefonisch contact op met Lenet Leusink onder 06-46341650.

  Workshops met andere onderwerpen, zoals bijvoorbeeld “Omgaan met Cliënten” en “The Happy Lawyer”, zijn uiteraard ook beschikbaar. Nadere informatie wordt uiteraard graag op uw verzoek verstrekt.

  css.php