Deskundig – Ervaren – Bevlogen voor Advocaten, Notarissen en Juristen
 • lenetWant to become a Happy Lawyer?

  Met meer plezier en ontspanning je werk doen?

  • hogere kwaliteit in je werk
  • meer omzet
  • meer vitaliteit

  GRATIS ebook:
  Ontdek de 5 geheimen van The Happy Lawyer!

  Klik hier om direct aan te vragen!

 • Coaching

  Je functioneert goed en toch heb je het gevoel dat er meer in zit. 

  • Je komt steeds in situaties, in vaste patronen, terecht die je niet bevallen en die je wilt veranderen.
  • Je hebt moeite met het vinden van de door jou gewenste balans tussen werk en privé.
  • Je wilt eerst je drijfveren en wensen onderzoeken alvorens je de baan kiest die echt bij je past.
  • Je hebt behoefte aan een sparringpartner die je kunt vertrouwen en die je een spiegel voorhoudt.

  Verandering begint met een beweging. Coaching leidt tot de beweging in jou die nodig is voor het beantwoorden van jouw coachvraag en om tot de gewenste verandering te komen.

  Je kunt bij ons terecht voor personal- en loopbaancoaching. Wij coachen op een doelgerichte, prikkelende, warme en intuïtieve wijze. Onze kracht zit in het leggen van verbanden, het stellen van vragen die de kern raken, en het geven van respectvolle en waardevolle feedback. De door ons in te zetten methoden worden afgestemd op jou en jouw coachvraag.

  Personal coaching kan je vergelijken met een grondige blik in de spiegel, waardoor zelfreflectie  en zelfkennis toenemen. Je krijgt zicht op je gedrag, vaardigheden, ideeën, overtuigingen en drijfveren. Hierdoor ben je in staat om je effectiever te gedragen en wordt jouw persoonlijke groei en ontwikkeling bevorderd.  Het effect dat dit heeft motiveert je meer van dit nieuwe gedrag te tonen en resulteert in meer doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen.

  Geen enkel coachtraject is hetzelfde. We beginnen met een intake, waarin we samen en eventueel jouw manager de coachvraag bespreken en het doel vaststellen. Hierdoor ontstaat focus, belangrijk voor een doeltreffend coachtraject. Tijdens de intake worden afspraken gemaakt over de frequentie en het aantal gesprekken.

  Het uitgangspunt is de ontmoeting in het coachgesprek, de hier-en-nu situatie. Dit verbinden we met de daar-en-dan situatie (werk- of privé). Er worden technieken en inzichten gebruikt uit verschillende stromingen (o.a. NLP, werken in de ruimte zoals mini- en tafelopstellingen, RET, kernkwadrant, helende reis, creatieve/associatieve technieken). Dit wordt gecombineerd met kennisoverdracht en vaardigheidstraining.

  In loopbaancoaching ligt de nadruk op het inzicht krijgen in jouw persoonlijke eigenschappen, drijfveren en talenten. Het gaat er om dat je ontdekt waarin je plezier hebt en waarvoor je passie hebt. Hierbij wordt gewerkt met bijv. de biografie, visualisaties, kernkwadranten en de creatiespiraal.

  Na ieder gesprek schrijf je een reflectieverslag. Dit vergroot het effect van de coachgesprekken. Het gaat er immers om dat je het effect kunt vasthouden en dat je jezelf kunt gaan coachen. Tot slot evalueren we het traject en bespreken we wat je hebt bereikt en hoe je verder gaat. Zo nodig vindt een gezamenlijke terugkoppeling naar je manager plaats over het proces, niet over de inhoud.

  Aanmelden

  Wil je meer informatie of je direct aanmelding voor coaching van GroeiNu! ?
  Vul onderstaand formulier in, stuur een mail naar lenet.leusink@groeinu.com of bel met Lenet tel. 06 46 341 650.

  Naam (verplicht)
  Telefoonnummer(verplicht)
  E-mailadres (verplicht)
  Bericht

  Loopbaancoaching

  Door opdrachten en oefeningen achterhalen: Wat zijn je kwaliteiten (wie ben je)? Wat zijn je competenties (wat kan je)? Wat zijn je wensen (wat wil je)?

  Meer informatie & Aanmelden
  css.php