Deskundig – Ervaren – Bevlogen voor Advocaten, Notarissen en Juristen
 • lenetWant to become a Happy Lawyer?

  Met meer plezier en ontspanning je werk doen?

  • hogere kwaliteit in je werk
  • meer omzet
  • meer vitaliteit

  GRATIS ebook:
  Ontdek de 5 geheimen van The Happy Lawyer!

  Klik hier om direct aan te vragen!

 • ORDE_PO_6Mindfulness voor advocaten, juristen en mediators

  1-daagse training voor max. 14 deelnemers

  Tijd: 09.30 – 17.00 uur (ontvangst 9.00 uur)
  Locatie: Landgoed Leusden
  Aantal deelnemers: maximaal 14
  Prijs: € 597,- excl. BTW, incl. koffie thee, lunch en studiematerialen.
  PO-punten: 6

  Op dit moment is er nog geen datum ingepland. Mocht je interesse hebben, neem dan contact met ons via info@groeinu.com. Deze training kan tevens als incompany training gegeven worden.

  Wat houdt de training in?

  Tijdens deze training van één dag op een prachtig landgoed, wordt geleerd hoe je als advocaat zelf Mindfulness in je professionele leven kunt toepassen. Hierdoor kun je voortaan meer ontspannen en met minder stress, en effectiever je werk doen.

  Voor wie is het?

  “Hé, alweer een week voorbij?” Denk jij dat regelmatig? Heb je vaak een (te) moe en vol hoofd en zou je graag wat meer ontspannen willen zijn? Voor advocaten en juristen op zoek naar focus en creativiteit. Ook zeer geschikt voor advocaten en juristen die negatieve energie ervaren als gevolg van irritaties en ergernissen op het werk en wel wat geduldiger zouden willen zijn.

  Waarom zou je deelnemen?

  Het is wetenschappelijk bewezen dat Mindfulness stress vermindert op je werk en thuis. Mindfulness vergroot je creativiteit, focus en effectiviteit. Tenslotte bevordert Mindfulness je algemene welbevinden. Wat houd je nog tegen om je nu in te schrijven?

  Is dit herkenbaar?

  “Ik ervaar veel stress op mijn werk en zou veel meer ontspannen willen zijn; hoe kan ik dat bereiken?

  “Ik ben altijd maar bezig met wat ik nog moet doen, wat er nog meer moet gebeuren. En als ik me niet bezig houd met wat ik nog moet doen, dan pieker ik over of dingen wel goed heb gedaan of aangepakt. Dat wil ik graag anders….”

  Ik vind mijn werk leuk, maar ik vind het lastig om een balans te vinden tussen privé en werk…als ik op mijn werk ben denk ik aan thuis en als ik thuis ben zit ik met mijn hoofd bij mijn werk..”

  Ik erger mij er regelmatig aan hoe dingen bij ons op kantoor gaan, dat kost veel negatieve energie. Dat zou ik wel anders willen..”.

  Van stress naar ontspanning

  Deze training is voor jou als je op vrijdag denkt: “Hè, alweer een week voorbij?”.

  Je hebt het gevoel dat je op de automatische piloot door het leven vliegt en te weinig grip op je eigen tijd hebt. Je hebt vaak een vol hoofd. Pijnlijke schouders of hoofdpijn negeer je liever, want dat komt net ongelegen. Je hebt last van stress, maar dat hoort er nu eenmaal bij in dit vak – en voor ontspanning heb je geen tijd. Je zou wel (anders) willen, maar hoe doe je dat in deze baan?

  Deze training, gebaseerd op de principes van “mindfulness”, kan dat echt veranderen. Uit wetenschappelijke studies blijkt dat mindfulness zeer effectief is tegen stress en de ontspanning bevordert. Mindfulness is een op wetenschappelijke studies gebaseerde methode om effectiever, productiever en meer ontspannen te zijn in je werk en je dagelijkse leven.

  Het effect van het toepassen van Mindfulness in je dagelijkse werkende leven,  is meer rust in je hoofd, meer focus in je werk, waardoor je effectiever bent, je wordt creatiever in het vinden van oplossingen voor de problemen van je cliënten en je kunt beter gebruik maken van je intuïtie bij het nemen van beslissingen.

  De training

  De training leert je de beginselen van een effectieve methode om met stress/spanning in je werk om te gaan. De training is er op gericht  te leren hoe je zélf mindfulness in je (professionele) leven kunt integreren. Gewoon gedurende iedere dag. Doordat je met aandacht handelt en keuzes maakt, creëer je ruimte in je hoofd en je agenda. Als je deze beginselen weet te integreren in je werkende leven, ervaar je minder werkdruk. Je professionele effectiviteit wordt vergroot en het menselijk contact wordt vaak makkelijker en leuker. Mindfulness is behalve een training voor meer focus en efficiëntie dus ook een training om effectiever om te gaan met lastige mensen en situaties.

  De training wordt gehouden op een prachtig landgoed in Leusden. Midden in de natuur, en toch slechts een paar minuten van de snelweg. Kom in 1 dag helemaal tot rust en leer hoe je deze momenten va rust  kunt integreren in de hectiek van je werk, waardoor je minder stress ervaart en meer ontspannen bent.

  Ingeval van minder dan 4 aanmeldingen houdt de organisatie zich het recht voor de training geen doorgang te laten vinden.

  Ervaringen van andere deelnemers

  De meeste deelnemers beoordelen deze training met een 9 of een 10. Hieronder enkele opmerkingen nav de laatste training’ dit jaar:

  “Een uitstekende cursus waarvan ik denk dat veel mensen er behoefte aan hebben of het nuttig zouden vinden. Het heeft mij in mijn werk zeker geholpen. Ik ben rustiger en kan dingen meer in perspectief zetten (bijv. reacties van anderen of van mezelf). Hierdoor is het werken aangenamer, makkelijker en dus ook efficiënter.”
  Advocaat Zuid As Amsterdam

  “Heel goed, vooral doordat zij het concept van mindfulness weet mee te geven zodanig dat het ook in het vaak drukke bestaan van een advocaat is toe te passen. Trainer heeft zeer gedegen kennis van de theorie maar weer het ook praktisch toepasbaar te maken, waarbij het een enorme pré is dat zij heel goed weet hoe de advocatuur werkt. Wat mij betreft een must voor iedere advocaat.”
  Advocaat Anoniem

  “De cursus heeft me zeer nuttige handvatten opgeleverd voor verschillende situaties, die goed zijn te gebruiken in de praktijk. Met name oefeningen om zaken meer te relativeren. Voorheen was ik vrij sceptisch over mindfulness, meditatie en yoga. Deze cursus heeft mijn gedachten hierover doen veranderen, en sta hier veel meer voor ogen, en zie het nu hiervan voor mij in. Ik kan hier heel erg mijn ontspanning uit halen en zal dit dan ook blijven doen.”
  Kandidaat Notaris Amsterdam

  “Zeer enthousiaste docent. Fijn! Sfeer ontspannen en interactief. Leerzaam, niet alleen voor op de werkvloer.”
  Mr G.J. van den Bergh; waardering van de bijeenkomst: 9

  “Veel dank voor deze inspirerende dag!”
  Mr M. van Drunen; waardering van de bijeenkomst: 10

  “Het was een heerlijke dag, fijne groep en docent! Ik ga weer helemaal ontspannen en met veel inspiratie naar huis!”
  Advocaat anoniem; waardering van de bijeenkomst: 10

  “Ik had deze training voor geen goud willen missen! Super waardevol en veel inspiratie.”
  Advocaat anoniem; waardering van de bijeenkomst: 10

  “De Mindfulness elementen kan ik goed gebruiken in de IMprovement/LEAN training voor managers bij SHELL”
  Chris van de Beek, SHELL manager; waardering van de bijeenkomst: 10

  “Heel erg nuttig en zinvol”
  Mr Naomi Giling, advocaat; waardering van de bijeenkomst: 8/9

  “Verplicht stellen voor alle advocaten, ter bevordering van de menselijkheid binnen de advocatuur”
  Mr A. Wijnberg; waardering van de bijeenkomst: 10

  “Verfrissend”
  Anoniem; waardering van de bijeenkomst: 9

  “Waardevolle en Inspirerende cursus”
  Mr R Everwijn; waardering van de bijeenkomst: 8

  “Dit zou elke advocaat moeten volgen”
  Mr K. Freeke; waardering van de bijeenkomst: 8

  “Ontzettend fijn Lenet. Je positieve instelling, je onbevooroordeelde interesse in de mens maken jou uniek in zijn soort.”
  Mw L. Zwerver; waardering van de bijeenkomst: 8

  “Verrijking!”
  Mr P. de Vroom; waardering van de bijeenkomst: 10

  Dit zou iedereen moeten doen; mens meets lawyer en kan bewustere keuzes maken. Minder stress, meer vrijheid, meer ‘in control’… Lenet spiegelt geweldig goed. Geweldige investering’. 

  ‘Zou graag periodieke terugkomsessies willen volgen. Heel nuttig deze cursus’

  Erg goede cursus waarbij hetgeen je hebt geleerd direct in de praktijk kunt brengen’

  In de wereld van de advocatuur wordt er veel van je verwacht… In de mindfulness cursus heb ik o.a. geleerd hoe ik hiermee kan omgaan en mijn rust te vinden… De gedachte dat dit niet voor advocaten is is achterhaald. Kijk maar naar de collega’s om ons heen en de mensen die momenteel een burn out hebben, of zich niet lekker in hun vel voelen. Door ze deze cursus aan te bieden kunnen de advocaten en notarissen leren om hier beter mee om te gaan’

  Ik had vantevoren niet verwacht dat ik zoveel aan deze cursus zou hebben. Echt een schot in de roos’

  ‘Deze training is een aanrader voor iedereen in de jurisdische wereld. Perfecte combinatie van theorie met praktische handvatten waar ik zeer veel gebruik van maak’.

  Algemene voorwaarden:

  Op deze training zijn de annulerings- en overige voorwaarden van toepassing.

  Na aanmelding door invullen van het aanmeldformulier verklaart u zich akkoord met de voorwaarden van GroeiNU! zoals vermeld op de informatie bij de training waarvoor u zich opgeeft. Deze voorwaarden zijn op te vragen via bovengenoemde link.

  In geval van minder dan 4 aanmeldingen houdt de organisatie zich het recht voor de training geen doorgang te laten plaatsvinden.

  css.php